Heeft u erge (pijn) klachten of heeft u vragen aan een podotherapeut?
Wij begrijpen dit en willen dat u zich gehoord voelt!


Gezien de huidige situatie omtrent het COVID-19 (corona) virus wordt het ons, zowel u als wij als praktijk, erg lastig gemaakt om fysieke consulten te laten plaatsvinden. Wij mogen alleen spoedzorg leveren. Echter willen wij voor iedereen klaar staan, dus ook voor klachten die reguliere zorg nodig hebben, maar geen spoed hebben.

Voor deze klanten bieden wij een telefonisch- of videoconsult aan. Tijdens dit e-consult kunnen we u adviseren en helpen, en hierdoor misschien toch iets voor u betekenen. Voor een deel van onze behandelingen is een fysieke afspraak namelijk niet nodig.  Middels een uitgebreide anamnese (vraaggesprek) en de daar uit vloeiende adviezen (bijvoorbeeld een schoenadvies/ oefeningen/ rustadvies) komt u misschien met iets minder pijn al een stapje verder.

Gezien we de tijd voor u nemen en professionele adviezen geven berekenen wij dit consult. Het bedrag zal afhankelijk zijn van de tijdsduur van het telefonisch- of videoconsult. U kunt dit bedrag declareren via uw zorgverzekeraar (mits u aanvullend verzekerd bent voor podotherapie).

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen hierover, dan horen wij dit graag.
U kunt contact opnemen via 0180 - 845 184.


Wij zullen via telefonisch contact proberen in te schatten of een fysieke behandeling nodig is.

Indien dit niet het geval is, kunnen wij u via een videoconsult helpen. Indien u liever wacht tot de reguliere zorg weer mag plaatsvinden, laat het ons weten, dan zullen wij u daar wanneer dit kan over terugbellen.

LET OP! 
Indien u gebruik wilt maken van een videoconsult dient u de webbrowser Google Chrome of Safari te gebruiken. U kunt de Google Chrome browser hier downloaden.

Lees voor meer informatie de instructiekaart videoconsulten.